Veelgestelde vragen

We willen jou graag als bruidsfotograaf! Hoe gaat dat in z’n werk?

Leuk! Via het contactformulier kunnen jullie contact met me opnemen, ik ga dan kijken of jullie datum nog beschikbaar is. Ik stuur jullie een mail met meer informatie en nodig jullie uit voor een kennismakingsgesprek. Wanneer jullie langs komen zullen we het over jullie, mij en jullie bruiloft hebben. Ook zal ik wat demoalbums laten zien. Wanneer jullie voor mij kiezen als trouwfotograaf ontvangen jullie een bevestiging van mij en staat jullie datum vast in mijn agenda!

Wil je mij boeken voor een andere reportage? Neem contact op en we gaan een datum plannen!

Hoe lang van te voren moeten we een fotograaf boeken?

De meeste bruidsparen nemen 6 tot 12 maanden voor de bruiloft contact met mij op. Willen jullie er zeker van zijn dat jullie datum nog vrij is, mogen jullie natuurlijk altijd eerder een bericht doen.

Wanneer ontvangen wij de foto’s en het album?

Binnen 3 werkdagen na de bruiloft ontvangen jullie alvast een preview van mij. Na vier weken krijgen jullie een online galerij waar jullie alle foto’s kunnen bekijken en favorieten voor in het album kunnen aangeven. Hebben jullie dit gedaan en de opmaak van het album goedgekeurd? Dan wordt het album besteld en ontvangen jullie de USB en het album binnen 3 maanden in huis.

Bij een familie of zakelijke reportage ontvang je de foto’s binnen 3 weken digitaal.

Mag ik de foto’s publiceren op social media?

Ja! Leuk juist : ) Zouden jullie dan mij willen taggen? Zodat andere mensen weten dat ik de foto heb gemaakt.

Wat als het regent?

Veel mensen maken zich hier druk om. Niet doen! Als het regent kunnen we met een paraplu naar buiten. Gezellig met z’n twee dicht bij elkaar onder een paraplu. Of we zoeken een brug op of een mooie binnen locatie. Een week voor de bruiloft kun je een beetje zien wat het weer gaat doen. Als het er echt slecht uit ziet zoeken we gewoon een mooie binnen locatie op. Dit is zelden voorgekomen. Ook al staat er voor de dag regen… De zon kan dan nog gaan schijnen.

Voor een familie reportage geldt hetzelfde. We kunnen kijken naar een geschikte binnen locatie, maar als we niks kunnen vinden kunnen we altijd een nieuwe datum plannen.

Wat als je ziek wordt op onze bruiloft?

Geen paniek! Ik ben lid van een groep professionele trouwfotografen, daar zal ik dan een oproepje doen en zorgen dat er iemand anders komt fotograferen. De communicatie en de nabewerking zal via mij blijven lopen. Het zal niet gebeuren dat jullie zelf opzoek moeten naar een andere fotograaf.

Kan ik ook fotoafdrukken bij je bestellen?

Ja dat kan zeker! Ik werk samen met verschillende leveranciers waar veel afdruk mogelijkheden zijn. Vraag naar de mogelijkheden door contact met me op te nemen.

Wij trouwen in het buitenland. Ga je dan mee?

Ja! Heel leuk : ) Graag hoor ik jullie ideeën. Afgelopen jaren mocht ik al eens mee naar Toscane en Zuid-Frankrijk voor een bruiloft.